Новости и Соопштенија

Известување за термини во месец јули

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во месец јули
by Admin User - Friday, 22 June 2012, 10:32 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец јули?
  • Пријавување испити за вонредна јулска сесија: 25.06. - 27.06.2012 година
  • Јулска испитна сесија: 02.07. - 06.07. 2012 година

Ви посакуваме успешна сесија.


Студентска служба

МИТ Универзитет