Новости и Соопштенија

Пријавување на испити за Октомвриска испитна сесија (вонредна сесија)

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување на испити за Октомвриска испитна сесија (вонредна сесија)
by Драгица Трајковска - Tuesday, 16 November 2021, 6:16 PM
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите студенти запишани на МИТ Универзитет-Скопје, во академската 2021/22 година согласно ЗВО да си ги подигнат сите документи доставени во оригинал при уписот на соодветен факултет.

Документите може да се подигаат секој работен ден од службата за студентски прашања.

 

Скопје, 01.10.2021  

                                                                   МИТ Универзитет - Скопје

                                                                Ректор

                                                              Проф. д-р Звонимир Јанкулоски


Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Октомвриската испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 12.10.2021 - 15.10.2021 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања, секој работен ден од 09:00 -15:00 часот. 


Октомвриската испитна сесија ќе се одржи од 25.10.- 29.10.2021 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите. 


Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на испитната сесија.

Воедно, да Ве потсетиме дека треба да извршите запишување на зимскиот семестар, кој беше одржан во период од 04.09 - 08.09.2021 година.


Со почит,

МИТ Универзитет