Новости и Соопштенија

Понуди за студентски екскурзии

 
 
Picture of Damjan Balkoski
Понуди за студентски екскурзии
by Damjan Balkoski - Thursday, 7 February 2019, 1:24 PM
 

Почитувани студенти,

Вчера, 06.02, среда, во амфитеатарот 2 на МИТ Универзитет - Скопје во објектот City Gallery, туристичката агенција Balkan Fun одржа презентација за престојните студентски екскурзии. Беа понудени три тури со сигурна реализација. Поради одличната соработка помеѓу универзитетот и агенцијата, за сите наши студенти следуваат попусти за сите тури:

1. Поход на Европа - 19 дена. Регуларна цена е 509 евра. Цена со попуст - 459 евра.

2. Поход на Шпанија - 9 дена (полн пансион). Регуларна цена е 229 евра. Цена со попуст - 189 евра.

3. Крстаарење по медитеранот - 10 дена (полн пансион). Регуларна цена е 289 едва. Цена со попуст - 249 евра.

Пријавувањето за студентите по овие цени важи до 15.02.2019 (петок). Местата се ограничени. Можност за резервација со 2000 денари аконтација која е калкулирана во цената. За повеќе информации обратете се во агенцијата Balkan Fun. Контакт телефон - 078 507 642 или директно во нивната агенција (ул. Ленинова бр. 59)