Новости и Соопштенија

Распоред за мајска сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за мајска сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 22 May 2023, 10:09 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за мајска испитна сесија за академската 2022/2023 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет