Новости и Соопштенија

Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар
by Драгица Трајковска - Monday, 29 April 2024, 10:55 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар ќе се спроведе во период од 07.05.2024 – 14.05.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави (за втор колоквиум и семинарска работа) во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку колоквиуми ќе пријавите), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот.

Втората колоквиумска недела од летниот семестар ќе се одржи во период од 20.05.2024 – 27.05.2024 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

Напоменуваме, дека сите студенти кои нема да се придржуваат на горе наведените препораки нема да можат да полагаат колоквиум.

Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на колоквиумската недела.


Со почит,

МИТ Универзитет