Новости и Соопштенија

Известување за одржување на работилница Up-cycling

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на работилница Up-cycling
by Admin User - Monday, 28 April 2014, 12:01 PM
 
Почитувани студенти,

На ден 30.04.2014 (среда) во 10 часот во Амфитетарот на МИТ Универзитет ќе се одржи првиот ден од работилницата Up-cycling Workshop, организирана од
МИТ Факултетот за архитектура. Сите пријавени студенти и учесници се покануваат да присуствуваат на отворањето на работилницата каде предавања ќе одржат: дизајнерката Јана Ацевска, ликовниот уметник - скулптор Димче Димески и архитектот Делчо Пеев.

Со почит,
МИТ Факултет за архитектура