Новости и Соопштенија

Известување за одржување на предавање

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на предавање
by Admin User - Thursday, 23 May 2013, 2:26 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во среда, 29.05.2013 година, ќе се одржи предавање на тема „Јавните политики на МВР“ од страна на Иво Котевски, помошник на министерот за внатрешни работи за односи со јавноста.
Предавањето ќе се одржи во Амфитеатарот на МИТ Универзитет со почеток во 11 часот.
Сите студенти се поканети да присуствуваат.

Студентска служба
МИТ Универзитет