Новости и Соопштенија

Известување за одржување на изложба од работилницата Up-cycling

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на изложба од работилницата Up-cycling
by Admin User - Friday, 9 May 2014, 10:51 AM
 
Почитувани,

Ве покануваме да присуствувате на отворањето на изложбата Upcycling Workshop на 09.05.2014 год. (петок) во 19 часот во амфитеатарот на новиот дел од МИТ Универзитет и да ги проследите оригиналните изработки на сите учесници од работилницата.

Ве очекуваме,
Факултет за архитектура
Доц.Наталија Пулејкова-Радеска