Новости и Соопштенија

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ НА МИТ - УНИВЕРЗИТЕТ

 
 
Picture of Admin User
ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ НА МИТ - УНИВЕРЗИТЕТ
by Admin User - Thursday, 18 June 2009, 4:39 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти запишани на МИТ Универзитет - Скопје, дека заверката на семстар ќе биде во периодот од 19.06.2009 - 25.06.2009 г.

Се задолжуваат сите редовни и вонредени студенти да ги уплатат сите останати обврски за академската 2008/2009 година.

Сите редовни студенти се должни да ги соберат потписите за редовност од предметните професори. Во спротивно, доколку немаат потпис, должни се да доплатат административна заверка на семестар и тоа 1.000 денари по предмет.

Студентите кои нема да го заверат летниот семестар во горенаведениот рок, ќе плаќаат казна во висина од 200 еур. во денарска противредност на жиро с-ката на Универзитетот за заверка на семестар

Студентска служба
МИТ Универзитет