Новости и Соопштенија

Известување за студентите од прва и втора година на Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од прва и втора година на Факултетот за архитектура
by Admin User - Tuesday, 16 February 2010, 4:12 PM
 
Се известуваат студентите од прва и втора година на студии на Факултетот за архитектура дека за предавањата (вежбите) по предметите Архитектонски конструкции 2 и Архитектонски конструкции 3 треба да носат со себе прибор за цртање (2 триаголника, агломер, молив, гума, селотејп, 20 канцелариски листови формат А4, 2 листа А3 формат) и пресметување (калкулатор)

наставен кадар при
МИТ Факултет за архитектура