Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ КНИТ - Трета година

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ КНИТ - Трета година
by Admin User - Monday, 8 February 2010, 12:16 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од трета година при МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии, дека во среда, 10.02.2010г, со почеток во 10 часот, ќе одржат состанок со основачот, Билјана Апостолова, и деканот на МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии, проф. Маријан Стевановски.

Ве замолуваме за ваше присуство.

Со почит,
МИТ Универзитет