Новости и Соопштенија

Соопштение за септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за септемвриска испитна сесија
by Admin User - Wednesday, 25 June 2008, 10:50 AM
 
Се известуваат студентите на МИТ факултет за менаџмент и МИТ факултет за информациски технологии дека Септемвриската испитна сесија ќе се одржи од 01 Септември до 15 Септември 2008 год. Испитите за Септемвриската испитна сесија ќе можте да ги пријавите во два рока и тоа од 30 Јуни до 04 Јули 2008 год. ,како и од 18 Август до 28 Август 2008 год.

Студентска служба