Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти
by Admin User - Thursday, 1 October 2015, 2:42 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од втора и трета година од Факултет за архитектура и Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија дека наставата ќе им се изведува во новите простории на МИТ Универзитет во City Gallery (на плоштад) во центарот на Скопје, започнувајќи од понеделник, 05.10.2015 година.
За сите останати студенти од втора и трета година наставата ќе се изведува во постоечките простории на МИТ Универзитет на бул. Трета македонска бригада, Аеродром, Скопје, започнувајќи од понеделник, 05.10.2015 година.
Распоредот на часовите ќе биде дополнително објавен.

Со почит,
МИТ Универзитет