Новости и Соопштенија

Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар

 
 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар
од Арменд Салиу - (admin) - вторник, октомври 16 2018, 8:06
 

Подолу можете да ги најдете распоред на часови на МИТ Универзитет и тоа за:

 •  Факултет за безбедносни науки
 1. ФБН - Прв семестар
 2. ФБН - Трет семестар
 3. ФБН - Петти семестар
 4. ФБН - Седми семестар
 • Факултет за архитектура
 1. АРХ - Прв семестар
 2. АРХ - Трет семестар
 3. АРХ - Петти семестар
 • Економски факултет
 • Факултет за менаџмент (има промени видете наредно соопштение)
 • Факултет за психологија (има промени видете наредно соопштение)

За сите останати распореди кои не се објавени очекувајте наскоро нова објава или обратете се при студентска служба или информирајте се кај соодветните предметни наставници