Новости и Соопштенија

Емисија за претставување на МИТ Факултети

 
 
Picture of Панче Рибарски
Емисија за претставување на МИТ Факултети
by Панче Рибарски - Monday, 28 July 2008, 11:18 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека вечерва, 28.07.2008, во 21:00 часот на МТВ1 ќе се емитува реприза од емисијата Гласот на народот. Во неа во четвртокот, 24.07.2008, гостуваа Билјана Апостолова - основач на МИТ Факултети, Јован Пехчевски - декан на МИТ Факултетот за Информациски технологии и Вангел Божиновски - професор на МИТ Факултетот за Архитектура. Во емисијата се промовираат МИТ Факултетите, не пропуштајте можност да ги чуете особеностите и работите кои се нудат кај нас.