Новости и Соопштенија

Известување за одржување на работилница на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на работилница на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола
by Admin User - Wednesday, 11 December 2013, 1:50 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека на ден 17.12.2013 година, вторник, со почеток во 10.00 часот во Амфитеатар 1 на МИТ Универзитет, ќе се одржи работилница за сите запишани студентите на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола, од областа безбедноста и криминологијата.

На работилницата излагање ќе имаат д-р Слнчомил Вељанов од областа на форензичката криминалистика, и д-р Зоран Веровски од областа на корпоративната безбедност.
Воедно ве известуваме дека, вашето присуство е пожелно, и дека сите присутни, ќе добијат сертификати за учество на работилницата.
Може да ја погледнете агендата за работилницата тука.

Деканатот на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола