Новости и Соопштенија

Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија
by Admin User - Friday, 17 December 2010, 11:31 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање испити во вонредната декемвриска сесија е следниот:

Ви посакуваме успех

МИТ Универзитет