Новости и Соопштенија

Известување за јулска испитна сесија во академската 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за јулска испитна сесија во академската 2012/2013 година
by Admin User - Monday, 24 June 2013, 12:21 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец јули, академска 2012/2013 година:

• Пријавување испити за вонредна јулска испитна сесија: 26.06. - 28.06.2013 година;
• Јулска вонредна испитна сесија: 01.07. - 05.07.2013 година.

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во јулската испитна сесија.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет