Новости и Соопштенија

Известување од Студентска служба

 
 
Picture of Admin User
Известување од Студентска служба
by Admin User - Friday, 26 September 2008, 1:43 PM
 

Се известуваат студентите на МИТ Факултет за менаџмент и МИТ Факултет за информациски технологии дека:

Пријавувањето испити за октомвриската испитна сесија ќе трае:

29.09.2008 год. – 04.10.2008 год.

Октомвриската испитна сесија ќе трае:

10.10.2008 год. – 30.10.2008 год.


Напомена: Октомвриската испитна сесија е ВОНРЕДНА.

За секој пријавен испит се плаќаат 20 евра во денарска противвредност, пресметани по куповниот курс на менувачниците на денот кога е извршена уплатата. Истата треба да се уплати на жиро-сметката на соодветниот факултет.

Студентската служба ви посакува успешна сесија