Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Thursday, 16 June 2011, 1:24 PM
 
Почитувани студенти,

Ги известуваме студентите од МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси дека колоквиумот 2 по предметите Ботаника и Зоологија ке се одржат во понеделник, 20.06.2011 г., со почеток во 10:00 и 12:00 часот соодветно, во предавална 3.
За било каква информација барајте ја асс. м-р Катерина Велјановска.

МИТ Универзитет