Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет
by Admin User - Thursday, 9 June 2011, 3:27 PM
 
Почитувани студенти,

Сите оние кои го пропуштија рокот за пријавувње испити за јунската испитна сесија, истите ќе може да ги пријват најдоцна до вторник, 14.06.2011 г., со плаќање казна во износ од 600 денари за секој пријвен испит.

Студентска служба
МИТ Универзитет