Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Wednesday, 15 June 2011, 12:44 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека испитот по предметот Информатика во архитектурата кај професорот Александар Андовски закажан за во петок, 17.06.2011г., се презакажува за вторник, 21.06.2011 г., во 14:15.

МИТ Факултет за архитектура