Новости и Соопштенија

Известување за договорите за студирање

 
 
Picture of Admin User
Известување за договорите за студирање
by Admin User - Friday, 14 October 2011, 8:59 AM
 
Почитувани,

Се повикуваат студентите да си ги подигнат договорите за студирање на МИТ Универзитет Скопје во канцеларијата на генералниот секретар на универзитетот.
Истовремено, се известуваат оние студенти кои сеуште немаат потпишано договор, тоа да го сторат во најкус можен рок, во спротивно ќе им биде прекинат статусот на студент на МИТ Универзитет Скопје.

ПРАВНА СЛУЖБА
МИТ Универзитет