Новости и Соопштенија

Свечено доделување на дипломи на прв, втор и трет циклус на студии при МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Свечено доделување на дипломи на прв, втор и трет циклус на студии при МИТ Универзитет
by Admin User - Friday, 7 June 2013, 3:10 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во понеделник, 10.06.2013 година, ќе се одржи свечено доделување на дипломите за прв, втор и трет циклус на МИТ Универзитет и прогласување на почесни професори на МИТ Универзитет. Настанот ќе се одржи во еко кампот Пешна во Македонски Брод со следната агенда.
Тргнување со организиран превоз пред МИТ Универзитет во 8:00 часот.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет