Новости и Соопштенија

Известување за регионален евроатлантски камп REACT 2012

 
 
Picture of Admin User
Известување за регионален евроатлантски камп REACT 2012
by Admin User - Wednesday, 27 June 2012, 2:54 PM
 
Почитувани,

Ги известуваме сите заинтересирани студенти од насоката Безбедност и финансиска контрола дека од 28.08. - 03.09. 2012 година се одржува петтиот регионален евроатлантски REACT камп во општина Мојковац, Црна Гора.
ALFA Centar кој е организатор на овој настан веќе пет години настојува да допринесе во образованието и доедукацијата на студентите од областа на безбедност, евроатлантски интеграции, регионалана стабилност и соработка, одбрана и дипломатија. Трошоците за сместување и храна ги покрива организаторот на кампот.
Периодот за аплицирање на студентите е од 15.06. - 15.07.2012 година.
Повеќе информации за кампот и формуларот за аплицирање можете да добиете на страната: www.reactmontenegro.me
Дополнителни информации и препораки можете да добиете од доц. д-р Оливер Андонов (aoli71@yahoo.com)

Со почит,
доц. д-р Оливер Андонов