Новости и Соопштенија

Распоред на испитите во октомвриски испитен рок

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испитите во октомвриски испитен рок
by Admin User - Thursday, 22 October 2009, 7:01 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на испити во текот на октомвриска испитна сесија на МИТ Универзитет. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 26.10.2009 до 31.10.2009 година.

Распоред на испити за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
Распоред на испити за МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на испити за МИТ Факултет за архитектура

Наставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешна испитна сесија