Новости и Соопштенија

Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година

 
 
Слика од Невена Цонева
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година
од Невена Цонева - сабота, декември 23 2017, 7:12
 

Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет