Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Академија за гастрономија

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Академија за гастрономија
by Admin User - Monday, 6 February 2012, 12:02 PM
 
Почитувани студенти, Сите студенти кои треба да земат оценка, односно да предадат семинарска работа кај доц. д-р Весна Танчева, тоа ќе можат да го сторат во среда, 08.02.2012, од 10:00 до 14:00 часот.