Новости и Соопштенија

Факултет за психологија - Распоред за октомвриска сесија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија - Распоред за октомвриска сесија
by Атанас Иваноски - Friday, 25 October 2019, 11:38 AM
 

Почитувани студенти,

Во прилог е распоредот за полагање на испити пријавени во октомврискиот испитен рок.

Со среќа!