Новости и Соопштенија

Известување за ненавремена уплата

 
 
Picture of Admin User
Известување за ненавремена уплата
by Admin User - Monday, 2 December 2013, 2:57 PM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои немаат извршено уплата за втора рата за академската 2013/2014 година најдоцна до 15.11.2013г., дека за истите ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.

Ве молиме во најбрз можен рок да го извршите своето задолжение кон МИТ Универзитет.

Студентска служба
МИТ Универзитет