Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ФБН
by Кире Бабаноски - Saturday, 16 February 2019, 12:38 PM
 

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ на ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ

Летен семестар (2,4,6 и 8), академска 2018/2019 година