Новости и Соопштенија

Известување за термини за полагање во ноемвриска вонредна испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини за полагање во ноемвриска вонредна испитна сесија
by Admin User - Monday, 21 November 2011, 9:07 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека распоредот за полагање на испити во вонредната ноемвриска сесија е истиот со распоредот за прва колоквиумска недела за зимскиот семестар во академската 2011/2012 година.

Ви посакуваме успешна сесија
МИТ Универзитет