Новости и Соопштенија

Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера
by Admin User - Friday, 25 October 2013, 6:53 PM
 
Почитувани студенти,

Ве информираме дека во среда, 30.10.2013 година, од 12 до 14 часот, во амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи обука од NLB Белград - невролингвистично програмирање на тема „Дефинирање на цели“.
За подетални информации обратете се во МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера или на mail - от career@mit.edu.mk

Ве очекуваме,
МИТ Центар за квалитет и развој на кариера