Новости и Соопштенија

Студентската посета на Народната банка на Република Македонија

 
 
Picture of Невена Цонева
Студентската посета на Народната банка на Република Македонија
by Невена Цонева - Tuesday, 27 February 2018, 2:24 PM
 

Почитувани,

Студентската посета на  Народната банка на Република Македонија организирана за потребите на студентите на МИТ Универзитет, ќе се реализира на 7 март од 11:00 до 14:15. Програмата за посета вклучува:

  • Влез во НБРМ (НБ2) во 11:00.
  • Презентација за Народната банка
  • Прва презентација - од 11:00 до 11:45 „Меѓународна монетарна политика“
  • Втора презентација – од 12:00 до 12:45 „Спречување на перење на пари“
  • Посета на Ковачницата на НБРМ 13:00-13:20,
  • Посета на Музејот на НБРМ 13:30-14:00.
  • Групно фотографирање
  • Излез  (НБМ1) – 14:15.

Неколку дена пред доаѓањето за потребите на обезбедувањето, потребно е да доставиме список со име и презиме на студентите и наставници кои ќе дојдат во посета.

*Наставниците потребно е да носат лична карта.

Сите заинтересирани колеги нека ја контактираат доц. д-р Сања Николиќ или да се обратат до професорите кои им предаваат најдоцна до петок.

МИТ Универзитет