Новости и Соопштенија

Известување за априлска казнена сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за априлска казнена сесија
by Admin User - Thursday, 8 April 2010, 1:21 PM
 
Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити во казнената априлска испитна сесија ќе биде во периодот од 12.04. - 16.04.2010 година.
Секој испит во вонредната априлска сесија се плаќа 1500 денари.

Казнената априлска испитна сесија ќе се одржи во периодот од 26.04. - 30.04.2010 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет