Новости и Соопштенија

Распоред за прва колквиумска недела

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колквиумска недела
by Admin User - Wednesday, 11 November 2009, 2:24 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за колквиумската недела која што ќе се одржи во периодот од 16.11. - 20.11.2009 година е како што следува:


За да го видите распоредот потребен Ви е Adobe Reader кој можете да го симнете од тука.

Наставниот кадар при МИТ Универзитетот ви посакува успешна колквиумска недела.