Новости и Соопштенија

Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Friday, 9 April 2010, 4:38 PM
 
Им се соопштува на студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура дека има промени во распоредот за полагање на колоквиуми.

Промените се следниве:

- Колоквиумот по предметот Архитектонски конструнции 3 (конструктивни системи) ќе се полага во вторник, 13.04.2010 од 14:15 до 17:00 часот во Предавална 3)

- Колоквиумот по предметот Архитектонски конструкции 3 (градежна физика) ќе се полага во вторник, 13.04.2010 од 17:15 до 19:00 часот во предавална 3)

- Колоквиумот по предметот Јавни објекти 2 ќе се полага во четврток, 15.04.2010 од 17:15 до 19 часот.

- Колоквиумот по предметот Англиски јазик 2 ќе се полага во четврток, 15.04.2010 од 09:00 до 11:00 часот

МИТ Факултет за Архитектура