Новости и Соопштенија

ПСИХОЛОГИЈА - распопред летен семестар академска 2019/2020 година

 
 
Picture of Елеонора А.
ПСИХОЛОГИЈА - распопред летен семестар академска 2019/2020 година
by Елеонора А. - Tuesday, 18 February 2020, 12:05 PM
 


ИЗМЕНЕТО

Почитувани студенти,

ОВДЕ можете да ги погледнете распоредите за 2, 4, 6 и 8 семестар од академската 2019/2020 година на Факултетот за Психологија.