Новости и Соопштенија

ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Wednesday, 29 January 2020, 9:45 AM
 


Почитувани студенти, 

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за полагање во февруарската испитна сесија на Факултетот за Менаџмент