Новости и Соопштенија

Распоред за мајска вонредна сесија, 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за мајска вонредна сесија, 2012/2013 година
by Admin User - Thursday, 23 May 2013, 2:22 PM
 
Почитувани,

Распоредот на термини за полагање во мајската вонредна сесија за академската 2012/2013 година, по факултети е следен:

За полагање на испити од втор циклус на студии консултирајте ги предметните професори.

Ви посакуваме успешна сесијa

МИТ Универзите - Скопје