Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на испити во текот на септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Владимир Наумовски
Ревидиран распоред на испити во текот на септемвриска испитна сесија
by Владимир Наумовски - Friday, 11 July 2008, 9:17 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог можете да ги проследите најновите распореди на испити во текот на септемвриска испитна сесија на МИТ Факултетите за менаџмент и информациски технологии. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 01.09.2008 до 15.09.2008. Во името на наставниот кадар на двата факултета ви посакувам успешна сесија.

Поздрав,
Наумовски Владимир.

Распоред на испити на МИТ Факултетот за менаџмент
Распоред на испити на МИТ Факултетот за информациски технологии