Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар за академската 2017/2018 година

 
 
Слика од Невена Цонева
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар за академската 2017/2018 година
од Невена Цонева - петок, ноември 10 2017, 1:58
 

Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет