Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во академската 2015/2016 година
by Admin User - Thursday, 5 November 2015, 3:21 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во академската 2015/2016 година е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела