Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2013/2014 година
by Admin User - Friday, 18 October 2013, 2:31 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часови за зимскиот семестар во академската 2013/2014 година е следниот:

Ви посакуваме успешен почеток на новата академска 2013/2014 година.

МИТ Универзитет