Новости и Соопштенија

Потсетување

 
 
Picture of Admin User
Потсетување
by Admin User - Wednesday, 9 February 2011, 11:34 AM
 
Почитувани студенти,

Ве потсетуваме дека пријавување испити за февруарска испитна сесија и заверување и запишување семестар се врши најдоцна до четврток, 10.02.2011 г., до 16:00 часот. За секое пречекорување на наведениот рок ќе биде пресметана соодветна парична казна.

Студентска служба
МИТ Универзитет