Новости и Соопштенија

Распоред за јулска испитна сесија во академската 2015/2016 година

 
 
Слика од Невена Цонева
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2015/2016 година
од Невена Цонева - понеделник, јули 4 2016, 11:18
 

Почитувани,

Распоредот за јулската испитна сесија академската 2015/2016 година е следен:

Испитната сесија за сите факултети ќе се одржи во Објект Аеродром.

Ви посакуваме успешна сесија