Новости и Соопштенија

Известување за полагање кај Доц. д-р Мирјана Јовановска Стојановска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагање кај Доц. д-р Мирјана Јовановска Стојановска
by Драгица Трајковска - Friday, 25 August 2023, 3:49 PM
 

Почитувани студенти,

 

Полагање на испити во септемвриска испитна сесија кај Доц. д-р Мирјана Јовановска Стојановска ќе се одржи на 05.09.2023 година во 11 часот.

 

Со почит,

МИТ Универзитет