Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола
by Admin User - Monday, 27 April 2015, 12:59 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во среда, 29.04.2015 година, во 12:00 часот ќе се изврши организирана посета на Македонска берза.
Посетата е задолжителна за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола.

Со почит,
Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола