Новости и Соопштенија

Известување за студентите од прва година

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од прва година
by Admin User - Tuesday, 6 October 2015, 2:04 PM
 
Почитувани,

Обуките за користење на системот за електронско учење на МИТ Универзитет за студентите од прва година ќе се одржат според следниот распоред:
  • Факултет за архитектура и Факултет за правни науки, меѓународни односи и диполматија: Среда, 7.10.2015 год., 10:15, Предавална 4, објект City Gallery
  • Факултет за менаџмент, Факултет за менаџмент на еколошки ресурси и Факултет за безбедносни науки: Четврток, 8.10.2015 год., 10:15, Лабораторија 1, објект Аеродром
  • Факултет за психологија: Четврток, 8.10.2015 год., 12:15, Лабораторија 1, објект Аеродром

Со почит,

МИТ Универзитет