Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти при МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет
by Admin User - Tuesday, 1 December 2009, 11:03 AM
 
Се известуваат сите студентите при МИТ Универзитет дека м-р Гордана Лазароска нема да ги одржи предавањата оваа работна недела.

Студентска служба
МИТ Универзитет